Update cookies preferences
top of page

Det här är ditt kundomdöme. Använd detta utrymme för att dela med dig av omdömen om ditt företag, era tjänster och verksamhet. Inspirera dina besökare att anlita dig!

M. Jönsson

Carina

2023-11-13

Bästa snickaren!
Fredrik på Hjortedal har hjälpt oss att bygga både kök och badrum i vårt gamla hus. Inget är krångligt och vi får hjälp att hitta lösningar på önskemål som uppstår på vägen.

 

Han fixar allt, effektivt och kunnigt. Litar 100% på honom och rekommenderar varmt. 

Skene
Fritsla
Byggnation kinna
Fredrik Johnson
Bygg i mark

Anna W

2023-11-10

Hjortedals Bygg har gjort en helrenovering av vårt kök. Renoveringen av ett kök i ett gammalt hus från 1920 har inneburit att de slagit ner en vägg, gjort om golv och tak bytt fönster, dragit om vatten, avlopp och el, putsat murstock och installerat vedspis.

De har med kompetens och känsla för ett gammalt hus renoverat vårt kök så att vi fått det kök vi önskade och drömde om. De problem vi stött på under byggets gång har vi smidigt löst i diskussioner där jag upplever att de lyhört lyssnat in våra önskemål och bevarat känslan i det gamla huset. 

Offerten har visat sig stämma väl överens med utfallet och de förutsättningar som var kända då offerten lämnades. 

Vi är mycket nöjda och kan absolut rekommendera detta lilla familjära byggföretag.

Poäng
Poäng
Poäng
Poäng
Poäng

Johannes 2023-10-26

Vi anlitade Hjortedal Bygg och Fastighet AB till en totalrenovering av huset både invändigt och utvändigt. Invändigt var det nya badrum, nytt kök, ny planlösning (dvs rivna väggar och nya väggar), tilläggsisolering och nya innerväggar med panel. Utvändigt var det takbyte, byte av fasad och nya fönster. Därtill gjorde vi 1 utbyggnad och en tillbyggnad (en groventré och väggar med tak på en större balkong).


Vi är väldigt nöjda med arbete och resultat. Företagets ägare,Fredrik Jonsson, och hans snickare har varit samarbetsvilliga och lösningsorienterade. De har gett oss välgrundade råd och kommit med alternativa förslag om det är något som de tyckt skulle passa huset bättre, utan att göra det för egen vinning, med oss som kunder i fokus. De har hjälpt oss skapa det huset som vi drömt om!


Jag ger Hjortedal Bygg och Fastighet AB 5 av 5 i omdöme och har rekommenderat dem till flera av mina vänner.

Örby
Torestorp
Haby
Öxabäck
Sätila

Reserverad

Texten här är reserverad för framtida omdömen.

Cathrin

2023-09-01

Jag anlitar alltid Hjortedals bygg. Dels för att Fredrik alltid skickar en offert, vilket är viktigt för mig, men också för att jag alltid blivit så otroligt nöjd med resultatet. Vid större projekt har jag alltid kunnat "bolla" olika estetiska detaljer under arbetets gång för att få de absolut snyggaste resultatet.

 

Killarna är stilsäkra och tar sig alltid tid att prata om olika möjligheter. Det är också en stor fördel att Fredrik har goda kontakter med andra hantverkare, som plåtslagare, elektriker mm vilket gör att arbetet flyter på. Noggranna, duktiga (och trevliga) hantverkare helt enkelt.

 

Nu senast la de klinker med golvvärme i mitt kök och det blev helt otroligt fint och välgjort. 

Björketorp
prisvärd
stjärna
stjärn
Billig

Reserverad

Texten här är reserverad för framtida omdömen.

Berätta om din upplevelse med oss
Betygsätt din övergripande tillfredsställelse med vår produkt
Väldigt missnöjdLite missnöjdGanska nöjdNöjdVäldigt nöjd

Tack för att du delar med dig! Vi strävar alltid efter att bli bättre.

bottom of page